Конопеното масло овлажнява скалпа и косата. Здравата коса трябва да бъде правилно хидратирана и поддържана редовно. Едно от предимствата на конопеното масло са неговите хидратиращи свойства. Те предотвратяват прекомерната загуба на влага и насърчават абсорбцията на вода в скалпа. Благодарение на лесната си усвояемост, тя не оставя мазно покритие върху скалпа и косата.

Конопеното масло също насърчава растежа на косата. Това става благодарение на съдържанието на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини, които са необходими за растежа за силна и здрава коса. Маслото също подобрява кръвообращението на скалпа, което позволява косата да бъде достатъчно подхранена, за да е прекрасна.

Конопеното масло заздравява косата, за да предотврати накъсването й. Ако косата се начупва толкова често, определено не е приятно. Това обикновено се случва, когато косата и скалпът станат твърде сухи. В резултат косата става по-слаба и по-лесно се уврежда. Конопеното масло има способността да подхранва скалпа, като прави косата по-силна и по-трудна за накъсване.

Опитайте нашата козметика с коноп с високо качество.

Натурален конопен шампоан Bodycann е идеален за ежедневна грижа за косата. Съдържа допълнителни нежни миещи съставки, подходящи за чувствителна кожа, предразположена към екзема и псориазис. Билковите екстракти заедно с конопеното масло подпомагат и регенерират кожата, поддържайки косата здрава и блестяща. Пантенолът има благоприятен ефект върху качеството и растежа на косата, подобрявайки нейния външен вид. BodycannShampoo съдържа: масло от конопено семе, арганово масло, екстракт от 19 билки, сандалово дърво, лавандула, кедър.

Вторият продукт за вашата коса е Cannol, висококачествено 100% натурално конопено масло, съдържащо 99,4% конопените съставки. Той има високо съдържание на основни ненаситени мастни киселини Омега 3-6, витамини А, В1, В2, В6, С, Е, фитостероли, фитин и редица важни минерали. Можете да го нанесете директно върху корените на косата и да я увиете с кърпа. Като предпазна мярка можете да използвате маслото всеки път, когато миете косата си. Изсипете шампоан в дланта си и добавете три капки масло от Cannol, измийте косата и изплакнете обилно. Cannol съдържа: Екстракт от конопено семе и конопено семе, масло от мандарина, масло от грейпфрут, зехтин.

Доверете се на силата на конопа!