Що се отнася до водата за уста, избора на правилна и в този случай е важен. Някои води за уста съдържат химикали, които реагират с храната и могат да оцветят зъбите. Особено внимателни трябва да бъдат хората страдащите от кървящи венци, понеже  неподходящият продукт може да доведе до проблеми.

Подобно на пастите за зъби, може да се използва и вода за уста с натурален  състав. Бъдете сигурни, че давате на зъбите си само най-доброто. Натуралните води за уста не съдържат химически сулфати, багрила или аромати, а силните етерични масла, билкови екстракти и други естествени съставки се грижат за зъбите ви. Редовната употреба на вода за уста укрепва зъбите срещу кариес, убива бактериите и освежава дъха. Може да проникнете във всеки ъгъл, където четката за зъби не достига.

ORCANN е 100% натурална концентрирана вода за уста. Съдържа 60% конопени съставки и други билкови екстракти и масла за отлична грижа за устната хигиена. При редовна употреба, ефективно намалява лошия дъх. От 1 опаковка могат да се приготвят до 3 литра вода за уста. В случай на незначително възпаление в устната кухина (афта), е възможно промиването на устата да се приложи директно върху проблемната област с памучен тампон.

Каква е тайната?

Екстракт от конопено семе – “Зелено злато” с много невероятни способности. Има противовъзпалителен ефект и подпомага лечебния процес.

Масло от градински чай – съдържа етерични масла (, cineol, camphor, borneol, salviol). Съдържа също stannins, saponins, resins, B-groupvitamins, vitamin P. Използването на градински чай е широко поради неговите противовъзпалителни ефекти. Облекчава гингивит и също е дезинфектант. Освен това помага за премахване на лошия дъх.

Сладък екстракт Stevia – Укрепва венците и емайла, за да увеличи защитата от кариес. Това южноамериканско растение има също антибактериални и антивирусни ефекти.

Бергамотово масло – Бергамотът е кръстоска между портокал и лимон. Той е антисептичен, а също така действа като лек консервант в продукта.

Масло от мента – Листата на ментата съдържат етерично масло, с основни компоненти ментол и метон. Етеричното масло от мента има антисептични и противовъзпалителни свойства. Облекчава зъбобола и има успокояващ охлаждащ ефект.

Съвет: Не забравяйте да изпробвате нашият бестселър DENTACANN – 100% натурална паста за зъби с комбинация от екстракт от коноп, активен въглен и минерал Kalident.