Става все по-студено и кожата ви става все по-взискателна. Обгърнете се от глава до пети в подхранващи продукти, за да предпазите кожата си от изсушаване. Нашата широка гама от натурална конопена козметика е идеалното решение. Колкото по-ниска е температурата и времето е по-хладно, толкова повече кожата ви страда. Това са есенният и зимният период, които обикновено причиняват промяна на кожата ви, мазната кожа става нормална, нормална та става суха и понякога сърби.

Когато става въпрос за лицето и деколтето, трябва да се използват кремове с по-плътна консистенция , за да се хидратира кожата и да се предпази от увреждане. Това може да постигнете с нашите Cremcann натурални кремове, които ще запазят кожата ви гъвкава и подхранена. Не на последно място, устните са склонни да изсъхват и да се пукат в студеното време. Lipsticann е правилният избор, който няма да ви разочарова. Високото съдържание на конопено масло и екстракт от конопено семе, заедно с пчелен восък и масло от ший правят деликатната кожа на устните еластична, мека и защитена от напукване.
Въпреки че кожата на тялото ви е защитена от дрехите, не бива да забравяме, че кожата все още е най-големият орган на човешкото тяло и с редовна грижа ще ви възнагради с красотата си. Третирайте кожата на тялото си с мляко за тяло Bodycann Body Milk с 16 натурални съставки, които ще я направят по-гладка и подхранена след баня. За интензивна грижа, изпробвайте натурално конопено масло Cannol, съдържащо 99,4% конопени съставки.
За другите сухи зони на тялото, като лакти, колене или пети, изберете козметични мехлеми, които интензивно да хидратират кожата, като я подхранват в дълбочина. Нашето чудо, наречено Balcann Organic Ointment, е направен, за да върши тази упорита работа. Той е 100% натурален и съдържа 44% конопени съставки и е подходящ и за допълнителна грижа за кожата с тенденция към атопична екзема и псориазис. В нашите предложения ще намерите и мехлем с дъбова кора – идеален за чувствителна кожа.
През зимата кожа е по-суха, но също така е и по-податлива на зачервяване, напукване и цялостна чувствителност. Отнасяйте се с любов към нея и не забравяйте да я защитите.